"Göklerdeki Yıldızlar" projemizin takım kurarak oluşturduğu sembol oyunu...

Orman Haftasına özel okulumuz öğrencilerinden Sena Ç. nin ders kazanımlarına yönelik sorulardan oluşan OYUN İÇİN TIKLAYIN

Mrt

İstanbul'u Okuyorum projesi kapsamında bu kadim şehrin sokaklarını adımladik. Kanunî'nin namaz kıldığı mihrabı, Süleymaniye'nin maneviyatını soluduk. Beyazit Meydanında İstanbul'un bilim ve kültürün merkezi haline nasıl geldiğini hayal ettik. Nuru Osmaniye'de başlayan yolculuğumuzu Kapalı Çarşı, Sahaflar çarşısı, Beyazıt Meydanı, Süleymaniye ve Şehzade camii ile bitirdik Atıf Efendi Kütüphanesi'nde kitap okuma molası verdik.

Mrt

5/C ve 5/D sınıfındaki öğrencilerimiz matematik dersinde  ''Açılar'' konusunu yaptıkları etkinliklerle eğlenceli hale getirip öğrendiklerini pekiştirdiler.

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kütüphane Haftası olması sebebiyle tüm İstanbul'da 28 Mart Pazartesi günü saat:14.00'te eş zamanlı olarak kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir. Yapılan etkinliğe bütün sınıflarla katılım sağladık.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Nuran Elvan CEYHAN ve Arapça öğretmenimiz Miraç ALKAN rehberliiğinde öğrencilerimiz tarafından okul panolarımız İngilizce ve Arapça cümlelerle donatılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkçe öğretmenimiz Gülay CEYLAN ÖZDİL tarafından öğrencilerimizin millî, mânevî değerlerinin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi, Doğu ve Güneydoğuda şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi zaferi şehitlerimiz için hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz tarafından hatim indirilmiştir. Emeği geçen başta Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Kübra CELEP olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz, Allah kabul etsin inşallah.

Mrt

Okul Rehber öğretmenimiz Ece GÖKDOĞAN tarafından öğrencilerimize dikkat ve odaklanmaya yönelik motivasyon çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Fen Bilimleri öğretmenimiz Kamil KARAKURT tarafından öğretmenlerimize etkili ve lider öğretmenlik, öğretmenliğin misyonu, millî, manevî ve evrensel sorumlulukları konulu sunum yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.