Ara

Okulumuzda düzenlenen Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında dereceye giren 60 öğrencimize Türkiye forması hediye edildi. Öğrencilerimizi gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Hayrı yapan, vesile olan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yakın zamanda bir yarışma duyurumuz daha olacak. Bizi takipte kalın...

Ara

22 ülkede yaklaşık 422 milyon nüfusun anadil olarak konuştuğu Arapça, Birleşmiş Milletlerin kabul ettiği altı resmî dilden biridir. "UNESCO Yürütme Kurulunda, 08 Ekim 2012 tarihinde alınan karar üzerine tüm dünyada kutlanan "18 Aralık Dünya Arapça Günü" okulumuz öğrencileri tarafından Arapça öğretmenleri eşliğinde çeşitli etkinlik  çalışmalarıyla kutlandı.

Öğrencilerimiz hazırlanan etkinliği ilgiyle takip ettiler, okulun dört bir yanı çeşitli Arapça materyallerle süslenerek öğrencilere eğlendirici olduğu kadar eğitici aktiviteler de sunuldu.

Arapçanın dünya üzerindeki etkisi öğrencilere yansıtılmaya çalışıldı.

Eyl

Öğrenme süreci için son derece önemli olan hazırbulunuşluk,  eğitim sisteminin önemli bir girdisidir.

Bu çerçevede İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından İstanbul genelinde hazırbulunuşluk uygulaması yapılacak.  Ortaokullar  17- 18 Eylül tarihlerinde her ders için hazırbulunuşluk uygulaması Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Ağu

Okulumuz "Mimar Sinan'ın Matematiği "eTwinning projesiyle *Ulusal Kalite Etiketi** almıştır. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ağu

Okulumuz "Bilimden Sanata Dergisi" eTwinning projesiyle *Ulusal Kalite Etiketi** almıştır. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ağu

Okulumuz "Göklerdeki Yıldızlar"eTwinning projesiyle *Ulusal Kalite Etiketi** almıştırEmeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ağu

Okulumuz "My Friendship Journey "eTwinning projesiyle *Ulusal Kalite Etiketi** almıştırEmeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

KUR'AN'I ANLAMAYA DOĞRU BİLGİ YARIŞMASI'na

23 ilçede 79 İmam Hatip Ortaokulundan toplamda 3386 öğrenci katıldı. Final sınavında dereceye giren öğrencilerimize (7/E Sena Ay , 5/E Azranur Kaya ,6/D Masa Nacar )ödülleri verildi.

Öğrencilerimizi ve destek veren ailelerini tebrik ediyoruz.

Haz

Türkiye Gençlik Vakfı'nın düzenlemiş olduğu "Çizimlerle 40 Hadis" yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz Begüm  Kafa  il birincisi oldu.

Bu başarıda öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan oyunumuz aynı zamanda oyuncuların performanslarıyla da göz doldurdu. Bir yıllık çalışmanın ve emeğin sonucu bize bu güzel anları yaşatan değerli öğrencilermize ve öğretmenimiz Osman Tarakçı'ya teşekkür ederiz.

"Duydum unuttum,

Gördüm hatırladım,

Yaptım öğrendim."

Felsefesiyle Türkçe dersine ait "Geleneksel Türk Sanatları" metni etkinliklerinde ebru sanatının inceliklerini, yaparak öğrendik. Emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Fatma ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz için gelenekselleşen TÜBİTAK 4006 bilim fuarımızın açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve değerli misafilerimizle gerçekleştirdik. Proje yürütücüsü öğretmenlerimiz Zeynep Merve İLHAN ve İrem SAKARLI, proje danışman öğretmenlerimiz ve bu çalışmalarda görev alan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.