Etiket Sonuçları: bahçelievlerimamhatiportaokulu

"Göklerdeki Yıldızlar" projemizin takım kurarak oluşturduğu sembol oyunu...

İngilizce derslerimiz drama etkinliklerimizle daha da renkleniyor, aktif etkileşimle ders olmanın  ötesine geçiyor 7.sınıf "Sports" ünitesi kapsamında sporcularımızla röportaj etkinliği yaptık.

İngilizce kursumuzda bugün kelime tekrarlarını kelime yapbozları ile yaptık. Kelimelerin Türkçe karşılıklarını en hızlı sürede eşleştirip yapbozu tamamlayan grubumuz oyunu  kazandı. Kazanan grubumuzu tebrik ederiz

7/C sınıfının "Wild Animals" ünitesi kapsamında sokak hayvanları ve nesli tükenmekte olan hayvanlarla ilgili farkındalık yaratmak adına yaptığı poster çalışmalarından kareler

6/B yabancı dil sınfımızda, evin bölümleri ve eşyaları konusu kapsamında hayalimizdeki evleri  çizip arkadaşlarımıza tanıttık..

Yabancı dil ağırlıklı proje sınıfımız 5-B  İngilizce konuşma becerilerini geliştirebilmek adına bebeklik eşyalarını getirerek arkadaşlarına bu eşyalarını tanıttılar.

Mrt

5/C ve 5/D sınıfındaki öğrencilerimiz matematik dersinde  ''Açılar'' konusunu yaptıkları etkinliklerle eğlenceli hale getirip öğrendiklerini pekiştirdiler.

Mrt

"Göklerdeki Yıldızlar" projemizin Mart ayı etkinlikleri..

Mrt

Berat, Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'ın müjdecisidir. Berat gecemiz iyiliğe, güzelliğe, mağfirete, arınmaya ve kurtuluşa vesile olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Büşra KIZILELMA'nın kurduğu ÇOCUKLARIMIZ BİLİM SANAT DERGİSİ HAZIRLIYOR! adlı E-Twinning projemiz başladı.

İnsanlar, dünyaya geldiğinden itibaren özellikle de bebeklik ve çocukluk dönemlerinde çevrelerinde olanlara ilgi duyar, onları merak ederler. İlgi ve merak, öğrenmenin ilk adımlarıdır. Öğrenmek hedef belirlemeyi; bu hedeflere ulaşabilmek ise planlı ve sabırlı bir süreci gerektirir.

Bu çalışmamızda öğrencilerin belirli bir süreç içinde sebat ve sabır göstererek okullardaki ders kazanımlarını içeren etkinlikler düzenlemeleri, deneyimlerini diğer öğrencilerle paylaşmaları, bu deneyimlerini içeren bir dergi ortaya çıkararak ürün oluşturmaları, bu sayede de dergiyi okuyanların hem yeni bilgiler öğrenip hem de okuma alışkanlığını artırmaları amaçlanmaktadır. Dergi içeriği Bilim ve sanat olacağı için bu konularda hem bilişsel hem de psikomotor becerilerini geliştirmeleri de istenmektedir.

Ock

Avrupa birliği E-twinning projeleri kapsamında " Göklerdeki Yıldızlar "adındaki ulusal projeye başladık. Projede amacımız peygamberlerin hayatını anlatmak ,kıssalar doğrultusunda peygamberlere semboller vermek ,ayet ve hadislerle peygamberler hayatlarını ilişkilendirmektir.