Ahmet ÖZKANLI - Müdür Yardımcısı

25/02/1971 tarihinde Ordu´nun Aybastı ilçesinde doğdu. İlkokulu Çakırlı Mahallesi Töngel İlkokulunda, hafızlık eğitimini Çakırlı Mahallesi Kuran Kursunda tamamlamıştır. Lise eğitimini Ordu Aybastı İmam Hatip Lisesi ve İstanbul Kadıköy İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinin bitirdi. 1999 yılında İstanbul Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Daha sonra İstanbul Bahçelievler Doğu Sanayi İlköğretim Okulunda ve Küçükçekmece Yeşilyuva Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yaptı. 2016 yılında Bahçelievler Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2017 yılında Bahçelievler İmam Hatip Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Halen bu okulda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.